İSTANBUL / PENDİK - Mustafa Kutlu İlkokulu

Mustafa Kutlu İlkokulu

ÇAMLIK MAH. FERASET SK. NO 4 PENDİK / İSTANBUL
Vizyon
Kendisiyle barışık, yaratıcı, soran, sorgulayan, girişken, yurtsever, yüksek donanımlı ve üretken, kendini geliştiren, temel kök değerlerimize bağlı, insan haklarına saygılı, ahlaklı ve öğrenmeyi seven öğrenciler yetiştirmek. Eğitimde ulusal ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Eğitim ve Öğretim faaliyetlerinde eleştirel düşünme ve iletişim becerilerini kullanan, çevreye duyarlı, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygılı, uluslararası bilince sahip, yaratıcı bireyler yetiştirmeyi amaçlar.
09.00 - 14.20
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Okulumuzun önündeki duraktan İETT 131H ve 132V toplu ulaşım otobüsleri geçmektedir. Ayrıca okulumuza 132A - Kartal Sultanbeyli hattı (Ugetam Durağında inilecek.) 132K - Kartal Sultanbeyli hattı (Ugetam Durağında inilecek.) 16S - Uzunçayır Sabiha Gökçen Havaalanı hattı (Ugetam Durağında inilecek.) ile ulaşılabilir.
Okulumuzun anlaşmalı olduğu servis firması mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu Çamlık Mahallesi, İstanbul´un Anadolu Yakası´nda bulunan Pendik ilçesine bağlı 31 mahalleden biridir. İdari sınırlarına bakıldığında doğusunda ormanlık alan; batısında Yenişehir; güneyinde Sülüntepe; güneydoğusunda Kurtköy, kuzeyinde ise Sultanbeyli ilçesine bağlı Necip Fazıl mahallesi bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine yaklaşık 35 km, ilçe merkezine ise yaklaşık 10 km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
Çevre Dostu 1000 Okul Projesi, Okullarda Orman Projesi, Eko-Okullar Projesi, E-Twinning Projesi